Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni. Starý ideál ,,stravy jako léčebného prostředku'' nalézá v dnešní době opět svůj význam, ikdyž je v současnosti dávána před moudrostí přednost pouhým vědomostem. Filosofie a praktické užívání stravy tak, jak je představeno v této knize, může člověku pomoci při optimalizaci svého zdravotního... Celý popis

Koupit za 374 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny.

Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.

Starý ideál ,,stravy jako léčebného prostředku'' nalézá v dnešní době opět svůj význam, ikdyž je v současnosti dávána před moudrostí přednost pouhým vědomostem.

Filosofie a praktické užívání stravy tak, jak je představeno v této knize, může člověku pomoci při optimalizaci svého zdravotního stavu, při předcházení nemocem a může dokonce podporovat i účinky terapeutického působení. (prevence a léčení stravou : čínské učení o výživě)
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2009
Nakladatelství Fontána
Autor Manuela Heider de Jahnsen
Počet stran 468
Výrobce Fontána
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 546 gramů
ISBN 978-80-7336-535-6
Zobrazit více parametrů